11 - Säljutveckling för ökad tillväxt

Avsnitt 11 av Tillväxtpodden är det fokus på säljutveckling; dvs hur företag kan planera och driva program för utveckling av säljförmågan i sin säljorganisation. Thomas Anjou, Associate Partner på Ascend, gästar och berättar om sina erfarenheter och råd baserat på sin erfarenhet av att stödja företag inom effektiv säljutveckling.

Read More
Hasan Fransson
10 - Marknadsfunktionens roll i en tillväxtresa

Tillväxtpodden gästas av Robin Askelöf som är CMO på Hypergene. Hypergene är ett bolag som åtta gånger i rad blivit utnämnd till DI Gasell. Robin berättar om rollen som marknadsfunktionen har inom Hypergene samt hur de samarbetar internt och externt för att driva tillväxt.

Read More
Hasan Fransson
9 - Leda förändring framgångsrikt

Att lyckas med förändring är svårt - fler projekt misslyckas än lyckas med att upppnå den uttalade målsättningen. Tillväxtpodden diskuterar med Jeanette Tretten, VD på Econova, med lång erfarenhet av att leda flera förändringsprogram.

Read More
Hasan Fransson
4 - Skapa tillväxt med Megadeals

I avsnitt 4 av Tillväxtpodden diskuterar vi #megadeals med Christopher Engman. Christopher beskriver metodiken för att vinna stora affärer och megadeals, samt hur han som CRO på Climeon applicerar samma metodik för att organisera, leda och styra sin organisation för att skapa tillväxt genom att vinna stora affärer.

Read More
Hasan Fransson
2 - Skapa tillväxt med Sales Enablement

George Brontén, VD för Membrain, gästar Tillväxtpodden och berättar om Sales Enablement, dess bakgrund och betydelse för säljorganisationer samt hur företag bör jobba för att skapa bättre resultat genom att använda Sales Enablement som angreppssätt.

Read More
Hasan Fransson